Naturlig behandling för håravfall (Alopecia)

En naturlig behandling för att stoppa håravfallet och återväxa håret, utan biverkningar.

april 26, 2020

Varför tappar jag håret?

Håravfall (Alopecia) kan bero på många faktorer, varav den ärftliga faktorn är en av de vanligast förekommande orsakerna. Hos män märks det först genom att hårfästet kryper uppåt ovanför tinningarna och ger karakteristiska flikar. Efter hand blir håret tunnare på hjässan. Man blir skallig och får en hästskoformad hårkrans. Även kvinnor kan ha ärftligt håravfall men det är inte lika vanligt som hos män. Kvinnor får gradvis tunnare hår inom ett ovalt område på främre delen av hjässan. Det uppstår sällan någon kal fläck hos kvinnor.

Många sjukdomar kan ge skador på hårroten eller på annat sätt påverka hårväxten. Det kan till exempel vara ärrbildande hudsjukdomar eller ämnesomsättningssjukdomar. Du kan få tillfälligt håravfall tre till fyra månader efter påfrestningar som svår febersjukdom, bantning, psykisk stress eller förlossning. Även vissa läkemedel och stress kan leda till att man tappar hår.

En behandling som är enkel, men ändå effektiv

De drabbade döljer ofta håravfall med smärtsamma kosmetiska transplantationsförfaranden, toupéer och peruker . Vissa försöker vända tillståndet med allopatiska läkemedel. Andra letar efter alternativa medel för att växa igen håret.

TA INTE BARA VÅRT ORD FÖR DET

”Återväxten verkar hända med att jag bara sprutar Potion N°1 på min hårbotten”

Ingen av dessa metoder garanterar att stoppa ditt håravfall eller får det att växa tillbaka. Men om du tappar håret eller lider av håravfall är det värt att prova ett botemedel som har svepande hälsofördelar för hårbotten och håret. Ett sådant botemedel är Hadens Potion™ N°1 – Misty Hair Tonic.

Ett naturligt botemedel mot håravfall

Det har inte gjorts några formella vetenskapliga studier på användningen av Hadens  Potion™ N°1 – Misty Hair Tonic för behandling av Alopecia. Men det finns tecken på att det hjälper till att stoppa håravfallet hos Alopecia drabbade och även i vissa fall även en återväxt av håret.
 
En användare av Potion™ N°1 sa: ”Efter att ha sprayat Potion N°1 på de kala områdena de senaste veckorna, har håret börjat växa tillbaka igen . Efter 2 veckor är håret kort och tunt men det växer tillbaka in. Återväxten verkar fungera bara genom att jag sprayar Potion N°1 på min hårbotten. ”

Hadens Potion™ N°1 – hur man använder det

Före & Efter bilderna där endast Hadens Potion™ N°1  applicerats visar tydligt hur håret har vuxit tillbaka. Hårtonikern sprayades längs hårlinjen morgon och natt. Tonicen lämnades att tränga igenom hårbotten och lufttorkades av sig själv och lämnade inga oljiga eller synliga spår. Resultaten började kännas inom 7 dagar, en lugnande och förstärkande känsla för det drabbade området. Efter cirka 3-4 veckor började synliga resultat visa och efter 12 veckor var skillnaden i återväxt tydligt tydlig. Tonic sprayades på det drabbade området under ytterligare 4 veckor, totalt 16 veckor. En kontroll som gjordes 48 veckor efter att behandlingen avslutades visade allt återväxt hår fortfarande friskt och levande och inget hår hade börjat falla ut.

FÖRE OCH EFTER ANVÄNDNING AV HADENS POTION™ N°1

Hadens Potion™ N°1

Återväxer Ditt Hår

Hur Det Går Till
TA INTE BARA VÅRT ORD FÖR DET

”Hittade äntligen Potion™ N°1 efter att ha letat så länge efter hjälp med mitt hårproblem. Inte bara växte mitt hår tillbaka, klådan försvann också och mitt hår ser bara vackrare ut på något sätt. ”

Grace Thornton

Pröva våra Produkter

Snabb leverans över hela världen

Handla nu