Integritetspolicy

Senast uppdaterad 01/01/2020

Hadenspotions.se/ROH Trade & Commerce (”vi” eller ”oss” eller ”vår”) respekterar integriteten för våra användare (”användare” eller ”du”). Denna sekretesspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, avslöjar och skyddar din information när du besöker vår webbplats hadenspotions.se, inklusive någon annan medieform, mediekanal, mobilwebbplats eller mobilapplikation relaterad till eller ansluten därtill (kollektivt ”webbplatsen” ”). Läs denna sekretesspolicy noggrant. Om du inte håller med villkoren i denna sekretesspolicy, vänligen inte komma åt webbplatsen.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy när som helst och av någon anledning. Vi kommer att varna dig om eventuella ändringar genom att uppdatera ”Senast uppdaterad” -datum för denna sekretesspolicy. Alla ändringar eller ändringar kommer att gälla omedelbart efter publicering av den uppdaterade sekretesspolicyn på webbplatsen, och du avstår från rätten att få specifikt meddelande om varje sådan ändring eller modifiering.

Du uppmuntras att regelbundet granska denna sekretesspolicy för att hålla dig informerad om uppdateringar. Du kommer att anses ha blivit medveten om, kommer att vara föremål för och kommer att anses ha accepterat ändringarna i alla reviderade sekretesspolicyer genom din fortsatta användning av webbplatsen efter det datum då den reviderade sekretesspolicyn publiceras.

SAMLING AV DIN INFORMATION

Vi kan samla in information om dig på olika sätt. Informationen vi kan samla in på webbplatsen innehåller:

Personlig information

Personligt identifierbar information, såsom ditt namn, leveransadress, e-postadress och telefonnummer och demografisk information, såsom din ålder, kön, hemstad och intressen, som du frivilligt ger oss när du registrerar en beställning på webbplatsen eller när du väljer att delta i olika aktiviteter relaterade till webbplatsen, till exempel onlinechatt och anslagstavlor. Du är inte skyldig att ge oss personlig information av något slag, men din vägran att göra det kan hindra dig från att använda vissa funktioner på webbplatsen.

Derivatdata

Information som våra servrar samlar automatiskt in när du öppnar webbplatsen, till exempel din IP-adress, din webbläsartyp, ditt operativsystem, dina åtkomsttider och de sidor du har visat direkt före och efter åtkomst till webbplatsen.

Finansiella data

Ekonomisk information, till exempel data relaterade till din betalningsmetod (t.ex. giltigt kreditkortsnummer, kortmärke, utgångsdatum) som vi kan samla in när du köper, beställer, returnerar, byter eller begär information om våra tjänster från sajten. [Vi lagrar endast mycket begränsad, om någon, finansiell information som vi samlar in. Annars lagras all finansiell information av vår betalningsprocessor, Paypal /  Stripe , och du uppmuntras att granska deras integritetspolicy och kontakta dem direkt för svar på dina frågor.

Facebook-behörigheter

Webbplatsen kan som standard få åtkomst till din Facebook-grundläggande kontoinformation, inklusive ditt namn, e-post, kön, födelsedag, aktuell stad och profilbild-URL, samt annan information som du väljer att offentliggöra. Vi kan också begära åtkomst till andra behörigheter relaterade till ditt konto, till exempel vänner, incheckningar och liknande, och du kan välja att bevilja eller neka oss tillgång till varje enskilt tillstånd. Mer information om Facebook-behörigheter finns på sidan Referenssida för Facebook-behörigheter.

Data från sociala nätverk

Användarinformation från sociala nätverkssajter, till exempel [Apples spelcenter, Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Twitter], inklusive ditt namn, ditt användarnamn på ditt sociala nätverk, plats, kön, födelsedatum, e-postadress, profilbild och offentliga data för kontakter om du ansluter ditt konto till sådana sociala nätverk.

Data om mobilenheter

Enhetsinformation, till exempel ditt mobila enhets-ID, modell och tillverkare, och information om platsen för din enhet, om du går in på webbplatsen från en mobil enhet.

Uppgifter från tredje part

Information från tredje parter, till exempel personlig information eller nätverksvänner, om du ansluter ditt konto till tredje part och ger webbplatsen behörighet att få åtkomst till denna information.

Data från tävlingar, Giveaways och undersökningar

Personlig information och annan information du kan ge när du deltar i tävlingar eller giveaways och / eller svarar på undersökningar

ANVÄNDNING AV DIN INFORMATION

Att ha korrekt information om dig tillåter oss att ge dig en smidig, effektiv och anpassad upplevelse. Specifikt kan vi använda information som samlas in om dig via webbplatsen för att:

 • Administrera tävlingar, kampanjer och tävlingar.
 • Hjälp till brottsbekämpning och svara på stämning.
 • Samla anonyma statistiska data och analyser för användning internt eller med tredje part.
 • Skapa och hantera ditt konto.
 • Leverera riktad reklam, kuponger, nyhetsbrev och annan information om kampanjer och sajten [och vår mobilapplikation] till dig.
 • Skicka ett e-postmeddelande till dig om ditt konto eller din beställning.
 • Aktivera kommunikation mellan användare och användare.
 • Uppfylla och hantera inköp, beställningar, betalningar och andra transaktioner relaterade till webbplatsen [och vår mobilapplikation].
 • Skapa en personlig profil om dig för att göra framtida besök på webbplatsen [och vår mobilapplikation] mer personlig.
 • Öka webbplatsens effektivitet och drift [och vår mobilapplikation].
 • Övervaka och analysera användning och trender för att förbättra din upplevelse med webbplatsen [och vår mobilapplikation].
 • Meddelar dig om uppdateringar till webbplatsen [och vår mobilapplikation].
 • Erbjud nya produkter, tjänster, [mobilapplikationer,] och / eller rekommendationer till dig.
 • Utför annan affärsverksamhet vid behov.
 • Förhindra bedrägliga transaktioner, övervaka mot stöld och skydda mot kriminell aktivitet.
 • Processbetalningar och återbetalningar.
 • Begär feedback och kontakta dig om din användning av webbplatsen [och vår mobilapplikation].
 • Lös tvister och felsök problem.
 • Svara på produkt- och kundserviceförfrågningar.
 • Skicka ett nyhetsbrev.
 • Begär support för webbplatsen [och vår mobilapplikation].
 • [Övrig]

DELANDE AV DIN INFORMATION

Vi kan dela information som vi har samlat in om dig i vissa situationer. Din information kan avslöjas på följande sätt:

Enligt lag eller för att skydda rättigheter

Om vi ​​anser att utgivningen av information om dig är nödvändig för att svara på en juridisk process, för att utreda eller avhjälpa eventuella kränkningar av vår policy eller för att skydda andras rättigheter, egendom och säkerhet, kan vi dela din information som tillåtet eller krävs av alla tillämpliga lagar, regler eller förordningar. Detta inkluderar utbyte av information med andra enheter för skydd mot bedrägerier och minskning av kreditrisker.

Tjänsteleverantörer från tredje part

Vi kan dela din information med tredje parter som utför tjänster för oss eller för vår räkning, inklusive betalningsbehandling, dataanalys, e-postleverans, webbhotell, kundservice och marknadsföringsassistans.

Marknadskommunikation

Med ditt samtycke, eller med en möjlighet för dig att dra tillbaka samtycke, kan vi dela din information med tredje parter för marknadsföringsändamål, enligt lag.

Interaktioner med andra användare

Om du interagerar med andra användare av webbplatsen [och vår mobilapplikation], kan dessa användare se ditt namn, profilfoto och beskrivningar av din aktivitet, inklusive skicka inbjudningar till andra användare, chatta med andra användare, gilla inlägg, följa bloggar.

Online-inlägg

När du publicerar kommentarer, bidrag eller annat innehåll på webbplatsen [eller våra mobilapplikationer] kan dina inlägg ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför webbplatsen [och vår mobilapplikation] i evighet.

Annonsörer från tredje part

Vi kan använda tredjepartsannonsföretag för att visa annonser när du besöker webbplatsen [eller vår mobilapplikation]. Dessa företag kan använda information om dina besök på webbplatsen [och vår mobilapplikation] och andra webbplatser som finns i webbkakor för att tillhandahålla annonser om varor och tjänster av intresse för dig.

Affiliates

Vi kan dela din information med våra dotterbolag, i vilket fall kommer vi att kräva att dessa medlemsförbund respekterar denna integritetspolicy. Dotterbolag inkluderar vårt moderbolag och alla dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som är under gemensam kontroll med oss.

Affärspartners

Vi kan dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.

Erbjudande vägg 

Vår mobilapplikation kan visa en ”erbjudande vägg” från tredje part. En sådan erbjudandevägg tillåter tredjepartsannonsörer att erbjuda virtuell valuta, gåvor eller andra föremål till användare i gengäld för godkännande och genomförande av ett annonserbjudande. En sådan erbjudandevägg kan visas i vår mobilapplikation och visas för dig baserat på viss data, till exempel ditt geografiska område eller demografiska information. När du klickar på en erbjudandevägg lämnar du vår mobilapplikation. En unik identifierare, t.ex. ditt användar-ID, kommer att delas med leverantören av erbjudandeväggen för att förhindra bedrägeri och kreditera ditt konto på rätt sätt.

Kontakter för sociala medier 

Om du ansluter till webbplatsen via ett socialt nätverk kommer dina kontakter på det sociala nätverket att se ditt namn, profilfoto och beskrivningar av din aktivitet.

Andra tredje parter

Vi kan dela din information med annonsörer och investerare i syfte att göra allmän affärsanalys. Vi kan också dela din information med sådana tredje parter för marknadsföringsändamål, enligt lag.

Försäljning eller konkurs

Om vi ​​omorganiserar eller säljer hela eller en del av våra tillgångar, genomgår en fusion eller förvärvas av en annan enhet kan vi överföra din information till efterföljarenheten. Om vi ​​går ut eller går i konkurs, skulle din information vara en tillgång som överförs eller förvärvas av en tredje part. Du erkänner att sådana överföringar kan inträffa och att mottagaren kan avslå de äldreåtaganden vi gjort i denna sekretesspolicy.

Vi är inte ansvariga för handlingarna från tredje parter som du delar personlig eller känslig information med, och vi har ingen myndighet att hantera eller kontrollera tredje parts uppmaningar. Om du inte längre vill ta emot korrespondens, e-postmeddelanden eller annan kommunikation från tredje part, är du ansvarig för att kontakta tredje part direkt.

SPÅRNINGSTEKNIK

Cookies och Web Beacons

Vi kan använda cookies, webbläsare, spårningspixlar och annan spårningsteknik på webbplatsen [och vår mobilapplikation] för att hjälpa till att anpassa sajten [och vår mobilapplikation] och förbättra din upplevelse. När du öppnar webbplatsen [eller vår mobilapplikation] samlas inte din personliga information in genom användning av spårningsteknologi. De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard. Du kan ta bort eller avvisa cookies, men vara medveten om att en sådan åtgärd kan påverka webbplatsens tillgänglighet och funktionalitet. Du får inte avslå webbläsare. De kan emellertid göras ineffektiva genom att avvisa alla cookies eller genom att ändra din webbläsares inställningar för att meddela dig varje gång en cookie anbuds, vilket tillåter dig att acceptera eller avvisa cookies på individuell basis.

Vi kan använda kakor, webbläsare, spårningspixlar och annan spårningsteknik på webbplatsen för att hjälpa till att anpassa sajten och förbättra din upplevelse. För mer information om hur vi använder kakor, se vår cookiepolicy publicerad på webbplatsen, som är integrerad i denna sekretesspolicy. Genom att använda webbplatsen samtycker du till att vara bunden av vår cookiepolicy.

Internetbaserad reklam

Dessutom kan vi använda program från tredje part för att visa annonser på webbplatsen, implementera e-postmarknadsföringskampanjer och hantera andra interaktiva marknadsföringsinitiativ. Denna programvara från tredje part kan använda cookies eller liknande spårningsteknologi för att hjälpa till att hantera och optimera din onlineupplevelse hos oss. För mer information om borttagning av intressebaserade annonser, besök Network Advertising Initiative Opt-Out Tool eller Digital Advertising Alliance Opt-Out Tool.

Webbplatsanalys

Vi kan också samarbeta med utvalda leverantörer från tredje part [, till exempel [Adobe Analytics,] [Clicktale,] [Clicky,] [Cloudfare,] [Crazy Egg,] [Flurry Analytics,] [ Google Analytics,] [Heap Analytics,] [Inspectlet,] [Kissmetrics,] [Mixpanel,] [Piwik,] och andra, för att möjliggöra spårningstekniker och ommarknadsföringstjänster på webbplatsen [och vår mobilapplikation] genom användning av cookies från första partier och tredjepartscookies, för att bland annat analysera och spåra användarnas användning av webbplatsen, bestämma populariteten för viss innehåll och bättre förstå onlineaktivitet. Genom att komma åt webbplatsen samtycker du till att dessa tredjepartsleverantörer samlar in och använder din information. Du uppmuntras att granska deras integritetspolicy och kontakta dem direkt för svar på dina frågor. Vi överför inte personlig information till dessa tredjepartsleverantörer. Men om du inte vill att någon information ska samlas in och användas av spårningstekniker,

Du bör vara medveten om att att få en ny dator, installera en ny webbläsare, uppgradera en befintlig webbläsare eller radera eller på annat sätt förändra webbläsarens kakefiler kan också rensa vissa bortkakningsprogram, insticksprogram eller inställningar.

TREDJEPARTS WEBSITES

Webbplatsen kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser och applikationer av intresse, inklusive annonser och externa tjänster, som inte är anslutna till oss. När du har använt dessa länkar för att lämna webbplatsen täcks inte all information du tillhandahåller dessa tredje parter av denna sekretesspolicy, och vi kan inte garantera säkerheten och sekretessen för din information. Innan du besöker och tillhandahåller information till tredjepartswebbplatser, bör du informera dig själv om sekretesspolicyn och praxis (om någon) av den tredje part som är ansvarig för den webbplatsen och bör vidta de åtgärder som krävs för att, efter eget gottfinnande, skydda sekretess för din information. Vi är inte ansvariga för innehåll eller sekretess och säkerhetspraxis och policyer från tredje part, inklusive andra webbplatser,

SÄKERHET AV DIN INFORMATION

Vi använder administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information. Även om vi har vidtagit rimliga åtgärder för att säkra den personliga information som du tillhandahåller oss, ska du vara medveten om att trots våra ansträngningar är inga säkerhetsåtgärder perfekta eller ogenomträngliga, och ingen metod för dataöverföring kan garanteras mot någon avlyssning eller annan typ av missbruk. All information som lämnas online är sårbar för avlyssning och missbruk av obehöriga parter. Därför kan vi inte garantera fullständig säkerhet om du tillhandahåller personlig information.

POLICY FÖR BARN

Vi begär inte medvetet information från eller marknadsför till barn under 13 år. Om du blir medveten om information som vi har samlat in från barn under 13 år, vänligen kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan.

KONTROLLER FÖR ATT INTE SPÅRA FUNKTIONER

De flesta webbläsare och vissa mobila operativsystem inkluderar en funktion som inte gör spår (”DNT”) eller en inställning som du kan aktivera för att signalera dina integritetspreferenser för att inte ha data om dina webbaktivitetsövervakningar övervakade och samlade. Ingen enhetlig teknikstandard för att identifiera och implementera DNT-signaler har slutförts. Som sådan svarar vi för närvarande inte på DNT-webbläsarsignaler eller någon annan mekanism som automatiskt kommunicerar ditt val att inte spåras online. Om en standard för online-spårning antas som vi måste följa i framtiden, kommer vi att informera dig om denna praxis i en reviderad version av denna sekretesspolicy. De flesta webbläsare och vissa mobila operativsystem inkluderar en funktion som inte gör spår (”DNT”) eller en inställning som du kan aktivera för att signalera dina integritetspreferenser för att inte ha data om dina webbaktivitetsövervakningar övervakade och samlade. Om du ställer in DNT-signalen i din webbläsare kommer vi att svara på sådana DNT-webbläsarsignaler.

ALTERNATIV OM DIN INFORMATION

Kontoinformation

Du kan när som helst granska eller ändra informationen i ditt konto eller avsluta ditt konto genom:

 • Logga in på dina kontoinställningar och uppdatera ditt konto
 • Kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan

På din begäran om att avsluta ditt konto kommer vi att inaktivera eller ta bort ditt konto och information från våra aktiva databaser. Viss information kan emellertid bevaras i våra filer för att förhindra bedrägeri, felsöka problem, hjälpa till med utredningar, upprätthålla våra användarvillkor och / eller uppfylla lagkrav.

E-post och kommunikation

Om du inte längre vill ta emot korrespondens, e-postmeddelanden eller annan kommunikation från oss kan du välja bort:

 • Notera dina preferenser när du registrerar ditt konto på webbplatsen.
 • Logga in på dina kontoinställningar och uppdatera dina inställningar.
 • Kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan.

Om du inte längre vill ta emot korrespondens, e-postmeddelanden eller annan kommunikation från tredje part, är du ansvarig för att kontakta tredje part direkt.

CALIFORNIA PRIVACY RÄTTIGHETER

California Civil Code avsnitt 1798.83, även känd som ”Shine The Light” -lagen, tillåter våra användare som är boende i Kalifornien att begära och få från oss, en gång per år och kostnadsfritt, information om kategorier av personlig information (om någon) lämnas till tredje parter för direkt marknadsföringsändamål och namnen och adresserna på alla tredje parter som vi delade personlig information under det omedelbart föregående kalenderåret. Om du är bosatt i Kalifornien och vill göra en sådan begäran, skicka din förfrågan skriftligen till oss med hjälp av kontaktinformationen nedan.

Om du är under 18 år, bor i Kalifornien och har ett registrerat konto på webbplatsen [eller vår mobilapplikation] har du rätt att begära borttagning av oönskade data som du publicerar offentligt på webbplatsen [eller vår mobilapplikation ]. För att begära borttagning av sådan information, vänligen kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan och inkludera den e-postadress som är kopplad till ditt konto och ett uttalande om att du bor i Kalifornien. Vi kommer att se till att uppgifterna inte visas offentligt på webbplatsen eller vår mobilapplikation, men tänk på att uppgifterna kanske inte tas bort helt eller helt från våra system.

KONTAKTA OSS

Om du har frågor eller kommentarer om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss på:

kontakt@hadenspotions.se